Women

9 speelsters geselecteerd voor nationale ploegen

Deze week wordt er niet gevoetbald in de Lotto Super League. Maar liefst negen speelsters komen deze week uit voor hun nationale ploeg.

Marie Detruyer, Sari Kees en Valesca Ampoorter komen twee keer aan de bak met de Red Flames. De Flames spelen barragewedstrijden om zich te kunnen handhaven in de A-league. Vrijdagavond 23 februari spelen ze de heenronde om 17u45 in en tegen Hongarije, en dinsdagavond 27 februari om 20u volgt de terugronde aan Den Dreef.

Ook Dilja Zomers komt tweemaal uit voor de Ijslandse damesploeg. Vrijdag trekt Zomers naar Servië en komende dinsdag ontvangt ze Servië in haar thuisland. Lana Golob speelt zaterdag met het Sloveense nationaal vrouwenteam tegen Finland. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in de Pinatar Arena in Spanje.

Saar Janssen speelt vrijdag een vriendschappelijke wedstrijd met de nationale U23 tegen Frankrijk. Deze wedstrijd wordt om 11u afgewerkt in Frankrijk. Axelle Van Besauw, Aurelie Reynders en Margaux Buysse vertegenwoordigen de nationale U19 in twee thuiswedstrijden tegen Zwitserland.

Succes, dames!

Koop je abonnement