A-Team

4 spelers geselecteerd voor nationale ploegen

Deze week wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League. 4 spelers van onze A-kern komen uit voor hun nationale ploeg.  

Tobe Leysen komt twee keer aan de bak met de nationale U21. Zij spelen 2 wedstrijden in het kader van de EK-kwalificatie onder 21 jaar. Donderdag 21 maart speelt Leysen aan Den Dreef tegen Malta en dinsdag 26 maart trekt hij naar Spanje.

Suphanat Mueanta komt twee keer aan de bak bij de nationale ploeg van Thailand. Donderdag 21 maart speelt hij de heenronde in en tegen Zuid-Korea. Dinsdag 26 maart ontvangen ze de Zuid-Koreanen voor de terugronde.

Jon Dagur Thorsteinsson trekt donderdagavond 21 maart naar Israël met de nationale ploeg van Ijsland. Op zaterdag 26 maart speelt hij opnieuw in Oekraïne of Bosnië en Herzegovina.

Ezechiel Banzuzi speelt maar liefst 3 poulewedstrijden voor de EK-kwalificatie onder 19 jaar voor Nederland. Woensdagavond 20 maart speelt hij in zijn thuisland tegen Litouwen. Zaterdag 23 maart ontvangt hij Frankrijk, en dinsdag 26 maart trekt hij naar België voor de laatste poulewedstrijd.

Veel succes!

Koop je abonnement