A-Team

22-koppige selectie vertrokken op zomerstage

Vandaag vertrokken 22 spelers richting het Nederlandse Horst voor de jaarlijkse zomerstage. Deze voormiddag stond er nog een training in de Banqup Academy op het programma. Na de lunch vertrokken spelers en staf met de bus met eindbestemming Horst, waar er deze namiddag nog een tweede keer wordt getraind.

Volgende spelers vertrokken vandaag op stage:

Desmond Acquah, Ilias Breugelmans, Sofian Chakla, Sander Coopman, Casper De Norre, Joren Dom, Jo Gilis, Raphael Holzhauser, Nordin Jackers, Mandela Keita, Mathieu Maertens, Mykola Kuharevych, Pierre-Yves Ngawa, Nachon Nsingi, Dylan Ouedraogo, Louis Patris, Oregan Ravet, Joël Schingtienne, Siebe Schrijvers, Levan Shengelia, Milan Taildeman en Tann

Mykola Kuharevych ligt nog tot 30 juni onder contract en vervoegt ook de selectie. Ook Sander Coopman zit op de bus richting Nederland. Coopman traint mee bij OH Leuven om na zijn blessure opnieuw trainingsritme op te doen. Kristian Malinov en Mousa Tamari sluiten dit weekend in Nederland aan wanneer zij terugkeren van hun interlandverplichtingen. Ten slotte gaat ook Siebe Schrijvers mee op stage. De middenvelder werkt in Horst verder aan zijn revalidatie.

Coach Marc Brys selecteerde zes beloften om deel te nemen aan de zomerstage. Desmond Acquah, Ilias Breugelmans, Nachon Nsingi, Joël Schingtienne, Milan Taildeman en Tann vervolledigen de groep.

Een plezierreisje wordt de zomerstage in Horst niet voor de jongens van coach Marc Brys. Dagelijks staan er twee trainingen en een ochtendloop op het programma. Enkel op woensdag gaat de riem er even af met een teambuilding. Om de zomerstage af te sluiten oefent OH Leuven tegen RFC Liège. Vrijdag keren de spelers en de staf terug naar Leuven.

Koop je abonnement