Women

11 speelsters geselecteerd voor nationale ploegen

Dit weekend wordt er niet gevoetbald in de Lotto Super League. 11 speelsters van OH Leuven Women komen deze week uit voor hun nationale kleuren.

Marie Detruyer, Valesca Ampoorter en Sari Kees komen opnieuw aan de bak met de Red Flames. Ook Zenia Mertens sluit opnieuw aan in de selectie. Ze spelen 2 wedstrijden in het kader van de UEFA EK kwalificatie. Vrijdagavond 5 april ontvangen ze Spanje aan Den Dreef, en dinsdagavond trekken ze naar Denemarken.

Lana Golob komt tweemaal uit voor de Sloveense damesploeg. Zij ontvangt op vrijdag 5 april Moldavië en trekt op dinsdag 9 april naar Noord-Macedonië. Dilja Zomers speelt ook 2 wedstrijden voor de nationale damesploeg van Ijsland. Vrijdag 5 april ontvangt ze Polen in haar thuisland, en dinsdag 9 april maakt ze de verplaatsing naar Duitsland.

Faye Lammertijn vertegenwoordigt de Red Flames U23 in 2 vriendschappelijke wedstrijden. Donderdag 4 april krijgt ze spanje op bezoek en maandag 8 april trekt ze naar de noorderburen. Aurelie Reynders, Axelle Van Besauw, Saar Janssen en Margaux Buysse spelen 3 groepswedstrijden met de Red Flames U19. Woensdag 3 april gaan ze op bezoek in Wit-Rusland, waarna ze nog 2 thuiswedstrijden spelen tegen Slowakije en Servië.

Veel succes, dames!

Koop je abonnement