fbpx

OH Leuven Cronos Cup

Op zondag 26 mei organiseert OH Leuven de Cronos Cup in het King Power at Den Dreef Stadion.

Op zondag 26 mei organiseert OH Leuven de Cronos Cup in eigen stadion. Beleef een onvergetelijke ervaring en speel een toernooi op de magische grasmat van Den Dreef. Iedereen is welkom, zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Het toernooi voor kinderen start om 9u30. Het toernooi voor volwassenen gaat van start om 12u00.

Programma

  • Kidsclub Cronos Cup (voor kinderen van 6 tot 12 jaar): 9u30 – 11u30
  • OH Leuven Cronos Cup (voor volwassenen vanaf 16 jaar): 12u00 – 18u00

Opgelet, er is een inschrijvingsformulier voor de Kidsclub Cronos Cup en een inschrijvingsformulier voor de OH Leuven Cronos Cup.
Deelnemen aan het toernooi kost 50 euro per ploeg. Je inschrijving is pas voltooid van zodra dat bedrag is gestort op het rekeningnummer BE91 7390 1463 5176 (vermeld zeker je ploegnaam) en je het formulier hieronder hebt ingevuld.

Kidsclub Cronos Cup

De Kidsclub Cronos Cup wordt opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. Eentje voor de leeftijdscategorie van 6 tot 9 jaar, en eentje voor de spelers van 10 tot 12 jaar.

Als Kidsclubber kan je je als team met minstens 5 en maximum 8 spelers inschrijven. Je vriendjes hoeven geen lid te zijn van de Kidsclub. Er dient wel minstens 1 speler per ploegje lid te zijn van de Kidsclub. Daarnaast vragen we om een begeleider/ouder per groepje te voorzien.

Wil je als lid van de Kidsclub inschrijven maar heb je niet genoeg spelers in je team? Dan kan je je ook inschrijven en dan stellen wij een team voor jou samen met andere Kidsclubbers!

Schrijf je hieronder in voor de Kidsclub Cronos Cup.

Form submission is now closed.

OH Leuven Cronos Cup

De OH Leuven Cronos Cup is een voetbaltoernooi waaraan je kan deelnemen vanaf 16 jaar. Er wordt 5 vs 5 gespeeld. In elk team zitten minstens 5 en maximum 8 spelers. Dit is een gemengd toernooi, zowel mannen als vrouwen kunnen zich dus inschrijven.

Schrijf je hieronder in voor de OH Leuven Cronos Cup (vanaf 16 jaar).

Form submission is now closed.
Koop je abonnement