Gezondheid

OH Leuven gebruikt zijn kennis, infrastructuur en netwerk om acties op te zetten die een positieve invloed hebben op de gezondheid van de mensen uit de lokale gemeenschap.

OHL Start to Run
Supporters van OH Leuven en bewoners van Leuven en Oud-Heverlee kunnen zich via OHL Start to Run fysiek voorbereiden op een deelname aan de Corrida van Leuven. Wekelijks ontvangen de deelnemers het trainingsprogramma voor de volgende week in hun mailbox. Eén keer per week komen ze naar het King Power at Den Dreef Stadion, voor een gezamenlijke looptraining met alle deelnemers.
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Voortraject Schools Cup
De Schools Cup is een initiatief van de Pro League en de professionele voetbalclubs. Het tornooi biedt jongens en meisjes uit het vijfde en zesde jaar van de lagere school de kans hun favoriete sport één dag te beleven zoals echte profs: ze spelen in de outfits van hun favoriete team, maken gebruik van de infrastructuur van een topclub en beleven in het stadion de sfeer van een profwedstrijd.

Voorafgaand aan elke editie organiseert elke club een voortraject om te bepalen welke klas mag deelnemen aan de Schools Cup. OH Leuven organiseert het voortraject jaarlijks in samenwerking met MOEV.

Koop je abonnement