fbpx

Tickets

Hieronder kan je de uitleg en links terugvinden waarmee leden van de Banqup Academy tickets kunnen bestellen voor de volgende wedstrijden van OH Leuven.

Leden van Banqup Academy kunnen hieronder tickets bestellen voor de volgende thuiswedstrijden van OH Leuven. Deze zullen telkens beschikbaar zijn tot 2 dagen voor de wedstrijd om 23u59. Deze links zijn enkel te gebruiken voor leden van de Banqup Academy van OH Leuven. Bij misbruik kan het ticket worden geannuleerd.

Praktische info

  • Elk ticket dient gepersonaliseerd te worden. Je kan geen 2 tickets aan hetzelfde account toewijzen. Klik op “Selecteer account / Maak nieuw profiel aan” en duid telkens een ander account aan per ticket.
  • Kinderen onder de 16 jaar hoeven geen mailadres en geen telefoonnummer in te vullen bij het aanmaken van het account. Vul de juiste geboortedatum in en laat het veld ‘mailadres’ en ‘telefoonnummer’ leeg.
  • Vergeet niet om je ploeg te selecteren bij ‘extra informatie’.
  • Je vindt je tickets terug bij je bestelling na het afrekenen in je ticketingaccount bij “uw account”, “tickets” en in je mailbox.

Hulp nodig? Volg de stappen in de instructievideo of stuur een mailtje naar ticketing@ohl.be.

Koop je abonnement