fbpx

Koop je abo

Klik hier

Het academiejaar gaat van start! Naast inspanning, is ook ontspanning van cruciaal belang voor de studenten! Op 2 km van de Oude Markt bevindt zich het King Power at Den Dreef Stadion. En wat is er leuker dan voetbal kijken samen met je medestudenten? Muziek, veel sfeer en voetbal op het hoogste niveau. Kortom, de ideale start van een geslaagde avond!

Alle studenten krijgen een mooie korting op het studentenabonnement! Voor slechts 75 euro kan je alle wedstrijden van OH Leuven bijwonen, inclusief de wedstrijden in play-off 2 of play-off 3. Omgerekend is dit slechts 5 euro per wedstrijd. Ook toppers als RSC Anderlecht, Club Brugge, Union, Standard, Gent, Genk komen nog naar Den Dreef!

En het houdt niet op! Als je een abonnement neemt, krijg je nog deze voordelen:

  • 2 Kinepolis filmtickets
  • Elke donderdag Kinepolis 1+1-actie op vertoon van je abonnement
  • Een gratis pint bij 33 deelnemende cafés via het Fanvoordelen platform
  • Gratis toegangstickets voor Chiefs Leuven, KHC Leuven, VH Leuven en Leuven Bears via het Fanvoordelen platform
  • Eigen tribune voor alle studenten 

Wil je graag op een andere plaats in het stadion zitten? Dat kan ook! Studenten krijgen in het hele stadion maar liefst 50 procent korting op de normale abonnementsprijs.

Je kan een abonnement aankopen aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef Stadion (adres: Kardinaal Mercierlaan 46, Heverlee) of online via ons ticketingplatform.

Koop je abonnement