Club

Mickaël Biron tekent voor OH Leuven

Aanvallende versterking voor OH Leuven! De aanvaller Mickaël Biron wordt gehuurd van RWDM, mét aankoopoptie.

Mickaël Biron begon zijn professionele carrière in Frankrijk bij Épinal, maar na één seizoen maakte hij al een toptransfer naar AS Nancy. Bij deze club speelde de aanvaller 65 wedstrijden waarin hij maar liefst 20 keer raak trof en vijf assists gaf. De voorbije twee seizoenen maakte Biron het mooie weer bij RWDM. In totaal kwam hij 53 keer in actie voor de club uit Brussel waarin hij 23 doelpunten scoorde en drie assists gaf. Biron wordt gehuurd voor één seizoen, mét aankoopoptie.

De Franse aanvaller is blij met zijn keuze voor OH Leuven. “Ik ben heel blij dat ik bij OH Leuven heb getekend en zo in eerste klasse kan blijven voetballen. Ik speel graag op Den Dreef. Het is een stadion dat mij ligt, want vorig seizoen scoorde ik hier zelfs twee doelpunten. Ik wil het team helpen met mijn snelheid en neus voor doelpunten en wie weet wat er dan allemaal mogelijk is… Ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!”

Frédéric Van den Steen is zeer gelukkig met de nieuwe aanvallende versterking. “Biron is een zeer polyvalente aanvaller die inzetbaar is op verschillende posities. Hij combineert snelheid en technisch vermogen aan scorend vermogen. We zijn zeer tevreden met hem, want hij geeft ons weer extra mogelijkheden in het aanvallend compartiment. Ondanks veel interesse voor hem heeft hij toch voor OH Leuven gekozen. We zijn dus zeer blij dat we deze deal hebben kunnen sluiten,” besluit de CEO.

Koop je abonnement