Stanno Cup

Op zondag 14 mei organiseert OH Leuven de Stanno Cup in het King Power at Den Dreef Stadion.

Op zondag 14 mei organiseert OH Leuven de Stanno Cup in eigen stadion. Beleef een onvergetelijke ervaring en speel een toernooi op de magische grasmat van Den Dreef. Iedereen is welkom, zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Het toernooi voor kinderen start om 10u00. Het toernooi voor volwassenen gaat van start om 14u00.

Programma

  • Kidsclub Stanno Cup (voor kinderen van 6 tot 12 jaar): 10u00 – 12u30
  • OH Leuven Stanno Cup (voor volwassenen vanaf 16 jaar): 14u00 – 19u30

Schrijf je hieronder in. Opgelet, er is een inschrijvingsformulier voor de Kidsclub Stanno Cup en een inschrijvingsformulier voor de OH Leuven Stanno Cup.

Kidsclub Stanno Cup

Als Kidsclubber kan je je als team met minstens 5 en maximum 8 spelers inschrijven. Je vriendjes hoeven geen lid te zijn van de Kidsclub. Er dient wel minstens 1 speler per ploegje lid te zijn van de Kidsclub. Daarnaast vragen we om een begeleider/ouder per groepje te voorzien.

De Kidsclub Stanno Cup wordt opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. Eentje voor de leeftijdscategorie van 6 tot 9 jaar, en eentje voor de spelers van 10 tot 12 jaar.

Wil je als lid van de Kidsclub inschrijven maar heb je niet genoeg spelers in je team? Dan kan je je ook inschrijven en dan stellen wij een team voor jou samen met andere Kidsclubbers!

Schrijf je hieronder in voor de Kidsclub Stanno Cup.

Inschrijven Kidsclub Stanno Cup

OH Leuven Stanno Cup

De OH Leuven Stanno Cup is een voetbaltoernooi waaraan je kan deelnemen vanaf 16 jaar. Er wordt 5 vs. 5 gespeeld. In elk team zitten minstens 5 en maximum 8 spelers. Dit is een gemengd toernooi, zowel mannen als vrouwen kunnen zich dus inschrijven.

Schrijf je hieronder in voor de OH Leuven Stanno Cup (vanaf 16 jaar).

Inschrijven OH Leuven Stanno Cup
Koop je abonnement