Profit meets non-profit

OH Leuven en DHL organiseren op dinsdag 7 november de tweede editie van het netwerkevent ‘Profit meets non-profit’. Het wordt een bijzonder ontmoetingsmoment tussen de profit en de non-profit sector, geïnspireerd door live casestudies. Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Schrijf je gratis in

Klik hier

Op dinsdag 7 november slaan OH Leuven en DHL eCommerce opnieuw de handen in elkaar voor een inspirerend netwerkevenement dat de brug slaat tussen profit- en non-profitorganisaties. Deze tweede editie van ‘Profit meets Non-Profit’ staat volledig in het teken van Special Olympics België, een bijzondere casestudy die beide sectoren samenbrengt. Deelname aan dit evenement is kosteloos, maar aanmelden is verplicht en kan tot en met 1 november 2023.

Deze bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid voor professionals uit zowel de profit- als de non-profitsector om elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te raken door praktijkvoorbeelden. Special Olympics België zal dienen als een concrete illustratie van hoe samenwerking tussen bedrijven en non-profitorganisaties het verschil kan maken.

Programma

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Hier alvast een overzicht van de sprekers die zeker aanwezig zullen zijn.
  • 17:30 – ontvangst
  • 18:30 – Intro door DHL ecommerce & OH Leuven
  • 18:40 – Special Olympics Belgium
  • 19:00 – Belfius
  • 19:20 – Panel: Coca cola, Johnson Johnson & Thomas More
  • 19:45 – Food, drinks & networking
Koop je abonnement